02.05.2024.

20:59

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

U hrvatskim novinama preko 200 naslova protiv Srbije! Regionalni mediji kritikuju sve što se kod nas dešava, čak i ono što je dobro! (VIDEO)

Aleksandar Đurđev iz Srpske lige rekao je da se destruktivno ponašanje opozicije moglo očekivati. 

-To je kulminiralo i tokom jučerašnjeg dana. Oni čekaju 2. jun i izbore gde će po ustaljenom običaju da prijavljuju neregularnosti. Na taj način će pokušati da dođu na vlast mimo volje građana Srbije. Tamo gde im se čini da mogu da pobede, tu će nastupiti, a na drugim mestima će bojkotovati. Opozicija je dobro raspoređena na onaj deo koji će ida ide na izbore i drugi deo koji će bojkotom da insistira da su sve vreme bili u pravu. Mislim da su veliki politički izazovi pred našom državom. Državno je važnije od partijskog i sada moramo sve energije da usmerimo na očuvanje države i zaštitu nacije- rekao je Đurđev.

Informer

Aleksandar Đurđev

On je rekao opozicija nije na tom nivou da shvati koliki su problemi nad našom državom i nacijom.

-Građani Srbije su daleko politički pismeniji da razluče ko je dobronameran, a ko nije. Kad je region u pitanju tri države imaju izrazito negativne tekstove o političkim dešavanjima u Srbiji. Samo u hrvatskim medijima postoji preko 200 naslova koji su protiv onoga što se u Srbiji dešava. To nije ništa neuobičajeno. Zlonamerno su pronašli kritike i za napore koje Srbija ulaže da bi obnovila srpsko selo. Kad je Srbija u pitanju, manje od 50% stanovništva živi na selu. Mladi se vraćaju na selo, država im poklanja kuće na selu. Tako da za nešto što je totalno pozitivno, regionalni mediji pronalaze kritike, a njihovo selo je daleko ugroženije nego srpsko selo- rekao je Đurđev.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: