Autor: Informer.rs

11.05.2024.

21:10

Foto: Miloš Rafailović

TV

Spajić igra kako Evropa svira! Crnogorska vlast još uvek krije rezultate popisa!

Nebojšta Obrknežev iz Ruske stranke istakao je da crnogorske vlasti još uvek ne otkrivaju rezultate popisa kao da Crna Gora ima isti broj stanovnika kao Kina.

- Decembra meseca 2019. godine kada je bunt krenuo rezultat je bio pad DPS-a. Vlade koje su došle posle toga nisu omekšavale jaram koji je bio na leđima srpskog naroda. Rezultati popisa u Crnoj Gori još nisu izašli kao da je u pitanju popis u Kini. Spajić kada je izabran morao je odmah da ispuce sve što mu je neko nametnuo, poput ne povlačenja priznanja tzv. Kosova. On kao premijer zaboravlja da oko 40% njegove države čine Srbi i kao da nije svestan koliki bunt to može da izazove. Kada govorimo o Vladi na čelu sa Milojkom Spajićem vodi se politikom kontinuiteta zaostavštine Mila Đukanovića. Nažalost imamo čoveka koji je do izbora imao jednu retoriku koju je posle promenio vodeći se državama koje mu to nameću i zapravo se radi o čoveku koji je poltron - rekao je Obrknežev.

Informer

 

Obrknežev je dodao da predsednika Vučića očekuje poseta Njujorku gde će pokušati državama sveta da objasni kako glasanje za rezoluciju o Srebrenici neće doneti ništa konstruktivno.

- Nova predsednica Severne Makedonije rekla je da će novi čelnik u vladi biti Srbin, što je prvi put od kada se Makedoni odcepila. Imamo zemlje oko nas koje tvrde o miru, a nijedna ne želi da preduzme ništa što bi narodima tih zemalja olakšalo život. Predsednik Vučić ide u Njujork da se bori sa svim zemljama u pokušaju da im objasni da rezolucija ništa konstruktivno ne može da donese. Politika opozicija nije ni suverena ni državna za šta su se svi naši preci borili, a oni to pokušavaju da prodaju zarad onih koji ih guraju - rekao je Obrknežev.