Autor: Informer.rs

13.05.2024.

10:38

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Lažni patriota zamenio obraz i dostojanstvo za Marinikin naklon! Miloš Jovanović priklonio se Đilasovim pulenima! (VIDEO)

Novinar Dejan Vukelić istakao je da opiziciji ne odgovara kada vlast odbija ili prihvata njihove zahteve i da im izbori ne odgovaraju, jer znači da moraju da pokažu program koji nemaju.

- Izbore ne bojoktuje niko i tpo što Đilas i Ponoš na njih ne izlaze ima veze sa tim što su procenili da nemaju nikakve izglede u Beogradu. Nakon ciničnih komentrara Jovanovića i Ćute vidimo da se više između trve nego što su protiv vlasti. To nema veze sa izborima i izbornim uslovima, već sa njihovom unutrašnjom borbom za prevlas i ko će ih spremati za nove izbore i poraz 2027 godine. Njima ne valja kada vlas prihvata ili kad odbija njihove zahteve, a sada im je problem zato što izlazak na izbore mora značiti da treba da imaju program. Slučaj Miloša Jovanovića će se kasnije izučavati kao primer čoveka koji apsolutno nema nikakve stavove i program. Brajan Brković je u nekim svojim stavovima nadmašio svog dedu Jevrema koji je donekle uspevao da sakrije svoje stavove dok njemu i srpska trobojka smeta - rekao je Vukelić.

Informer

 

Vukelić je dodao da se u opoziciji trenutno odigravaju borbe za goli politički opstanak.

- Oni znaju da voljom građana ne mogu da dođu na vlast pa Brajan Brković i njemu slični, nasiljem i podrškom sa Zapada pokušavaju da dođu na vlast. On oni osim da prave haos i nasilje ništa ne znaju da rade i istim metodama bi se držali vlasti da je imaju. U medijima se ne vidi koliko mržnje ima u samoj opoziciji gde vlada borba za goli politički život. Vučić je suverenitet vrati u ruke građana Srbije gde mu je mesto. Jasno je stavio do znanja ko su nam prijatelji, a ko neprijatelji i Srbija je postala uvažavana toliko - rekao je Vukelić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: