Autor: Informer.rs

13.05.2024.

20:46

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

U Srebrenici nije bilo genocida i to halucinogeni Zapad mora da shvati! Vujičić: Narod Crne Gore ne želi rezoluciju! (VIDEO)

Dragan Vujičić, novinar, kaže da nije moguće da se uvede rezolucija o genocidu u Srebrenici, jer njega nije ni bilo.

- Imam očekivanja da ne bude izglasana rezolucija o Srebrenici, ne vidim šansu da izgubimo u Njujorku, jer genocida u Srebrenici nije bilo. Ne možete vi gurati jednu rezoluciju o Srebrenici, a imate moderan genocid koji se dešava u Gazi i gde su hiljade mrtvih ljudi. Borci tzv. armije BiH su poginuli u borbi i to je ratni zločin i Srbi su osuđeni za to u Hagu. Smatram da do rezolucije nije ni trebalo da dođe, jer je potpuno nepotrebno - rekao je Vujičić.

Informer

Naš sagovornik je ubeđen da neće doći do rezolucije, kao i da Srbija treba da bratski gleda narod Crne Gore, a ne manjinski deo koji podržava rezoluciju o Srebrenici.

- Kina i Rusija su velike sile, sa velikim diplomatijama. Ubeđen sam da rezolucija neće proći. Ovo je rat za mentalno zdravlje čitave planete i primorani smo da gubimo energiju da bi dokazali istinu. Zapad je u masovnim halucinacijama, preciznije mediji i političari, ali i pojedinci, kao što su pokazali na Evroviziji u Malmeu. Odluka Crne Gore je odluka manjinskog dela te zemlje i političara. Ne smemo da se svađamo sa našom braćom, jer smo deo istog naroda i to nije odluka građana Crne Gore - kazao je Vujičić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: