16.05.2024.

21:00

Foto: Informer

TV

Politika Aljbina Kurtija narušava bezbednost na Balkanu! Nacrt o ZSO koji pokušava da proturi lažni premijer je apsurd! (VIDEO)

Narodna poslanica Sandra Božić rekla je da se osnovni principi koji odavno postoje već decenijama ne poštuju.

Informer

Sandra Božić

-Aljbin Kurti se služi marifetlucima da bi ušao u Savet Evrope. Sve što dođe iz usta tog čoveka ne može biti dobro za Srbiju. Politika Aljbina Kurtija je ekstremistička politika koja narušava bezbednost na Balkanu. Ta vrsta politike koja se vodi u ovom delu Evrope predstavlja opasnost za sve. Videćemo šta će se tu dešavati. Srbija je jasna šta su naše crvene linije. Država Srbija vrlo pametno vuče poteze kada je reč o spoljnoj politici- rekla je Sandra Božić.

Ona je komentarisala i apsurdno ponašanje Kurtija, ali i sve pokušaje predsednika Vučića u Njujorku da urazumi svet vezano za donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

-Kakav nacrt on pravi? To je nonsens sam po sebi. Život Srba je težak na KiM. Mislim da je čak i moćnim centrima ta isprazna teroristička politika došla na naplatu. Videćemo kako će se u buduće odvijati situacija. Sve što se dešava je pritisak na naše državne interese. Predsednik Vučić ponovo putuje za Njujork kako bi ponovo pokušao da urazumi. Od sednice Srbija ne može mnogo da očekuje, ali smo svetu pokazali da prava istina zaista stoji i da ćemo se truditi na sve moguće načine da je svet čuje. Ovo je licemerna zamena teza gde se pokušava da se Srbiji slomi kičma- rekla je Sandra Božić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: