Autor: Informer.rs

17.05.2024.

10:00

Foto: Informer

TV

Postoji opozicija koja nije ni prozapadna, ni proistočna, već prosrpska! Beograd je izvor evropske civilizacije! (VIDEO)

Radulović ističe da je Beograd, sa svojom istorijom dužom od sedam hiljada godina, izvor evropske civilizacije, ali smatra da su njegovom rukovodstvu potrebne ozbiljne reforme.

- Zakon koji je opozicija tražila je loš. Mislim da vlast to nije trebalo da prihvati. Drugačije je to trebalo da se uradi. Jedno od rešenja je da se taj zakon povuče. Mislim i da je pravilo u vezi sa brojem žena na listi pogrešno. Zbog tog pravila su opoziciji isto padale liste. SNS takođe ima jednu ili dve liste gde to nije ispunio, jer nisu obraćali pažnju na to pravilo. Postoji opozicija koja nije ni prozapadna, ni proistočna, već prosrpska. Mi mislimo da je Šapić loš gradonačelnik. Ipak je potrebno neko životno i profesionalno iskustvo da biste se bavili politikom ili vodili Beograd i Srbiju. Ovakva opozicija je nešto što Vučić može samo da poželi. Ja mislim da ovakvi Manojlovićevi performansi odgovaraju vlasti. Beograd je izvor evropske civilizacije. On zaslužuje gradonačelnika koji razume te stvari. Kad brendirate grad, idete na ono što je kulturno dobro. Trebaju nam ozbiljne reforme. Treba nam poreska reforma. Opozicija ovim šarlatanizmom daje zicere vlasti da može da ih ismeva - navodi Radulović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: