Autor: Informer.rs

19.05.2024.

09:04

Foto: Informer

TV

Sava Manojlović postao verni pion Kurtija i Rokfelera! Zapadni tajkuni u njemu vide novog Zelenskog! (VIDEO)

Analitičar Miljan Jovićević naveo je da za razliku opd ostatka opozicije Savo Manojlović bar otvoreno govori da su za njega Srebrenica i pitanje Kosova i Metohije završena priča.

- Kada bi se ograničio procenat stranih primanja veliki deo političkih pokreta ovde bi bio ograničen. Savo Manojlović iz neklog aktivizma pokušava da uđe u javni i politički prostor kako bi plasirao sebe. u APR-u se vidi kada se približavaju izbori da niču novi pokreti i nevladine organizacije. Manojlović je bar obelodanio na čemu smo sa njim po pitanju Srebrenice i KiM za razliku od ostatka opozicije koja krije svoje istinske namere. Verujem da su građani Srbije svesni kako treba da glasaju i ko je došao sa strane, a ko radi u interesu države - rekao je Jovićević.

Informer

 

Tomislav Bokan iz fondacije Dinara-Drina-Dunav istakao je da oni koji ga finansiraju žele da od Save Manojlovića naprave nekog novog Zelenskog koji će svoj narod uvući u probleme.

- Rokfeler fondacija ima za cilj da uništi politički život u Srbiji, a Savo Manojlović je još uvek zelen i želeo bih da apelujem na narod da shvati da je Manojlović samo produžena ruka pokvarenog Zapada i da može poput Zelenskog, da uvede svoj narod u probleme. Ti koji njega finansiraju hoće da nametnu da je u Srebrenici bilo genocida i jeste, ali nad istinom. Danas će se u Novom Sadu na pobedničkom mitingu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" šta narod stvarno misli. Manojlović je produžena ruka Londona, Berlina i svih onih koji su priznali tzv. Kosovo što nam govori to da on može nesmetano da se kreće dole, a patrijarh Porfirije ne samo da ne može nego i KFOR govori kako ne može da mu garantuje bezbednost - rekao je Bokan.

Celu emisiju možete pogledati u videu: