Autor: Informer.rs

19.05.2024.

10:49

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Programa nema ni na vidiku! Pijani Ćuta i đilasovci narodu nude mržnju i paranoju! (VIDEO)

Zoran Anđelković iz Centra za mir i toleranciju izjavio je da opozicija u svim većim gradovima opozicija nastupa zajednički dok pojedini predstavnici govoro da ipak žele bojkot.

- Amerikanci su više puta ponovili a će uvek staviti veto na odluku koja je protiv lažne države Kosovo, zbog čega je Vučić rekao da je bitno izaći na teren i boriti se. U svim velikim gradovima opozicija ide zajednički, a onda pojedini predstavnici govore da bojkotuje izbore. Njima treba češće puštati šta francuska policija radi u Novoj Kaledoniji da vide kako to demokratske zemlje rade, jer kad se mi usprotivimo njihovom blokiranju mostova onda smo protiv demokratija i to samo zato što se narod protivi, jer im policija ne radi ništa. Oni pokazuju potpuno rasulo u svojim redovima, jer izlaze samo na mestima gde misle da imaju izglede za pobedu. Tepićka je davno tražila da Skupština Srbije usvoju rezoluciju o Srebrenici i njihova jedina politika je da budu protiv Aleksandra Vučića. Ali građane zanima šta oni njima nude što može da se ostvari da njima unapredi životni standard - rekao je Anđelković.

Informer

 

Direktor Borbe Andrija Jorgić naveo je da su se u opoziciji okupili NATO simpatizeri i rusofili što ostavlja nejasnim šta su zapravo njihovi ciljevi kad su građani u pitanju.

- Naš najveći štit je što Nemačka stoji ispred kolone sramne rezolucije, a kada su Nemci i Hrvati protiv vas tada znate da nešto radite kako treba. Na strani opozicije su se okupili rusofili i NATO-vci zajedno pa mi nije jasno koji su njihovi ciljevi. Ali smatram da jedna stvar oko koje svi treba da se okupimo je pitanje naše južne pokrajine i da ova sramna rezolucija nikada ne ugleda svetlost dana - rekao je Jorgić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: