Autor: Informer.rs

25.05.2024.

11:06

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Vladimir Orlić o diplomatskoj pobedi Srbije: Zapad se suočio sa debaklom u UN! Opozicija nazvala Vučića genocidnim! (VIDEO)

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić naveo je da je Zapad smatrao da će imati 100 sigurnih glasova za rezoluciju, kada se to nije desilo prešli su na pritiske i ucene ka drugim zemljama.

Informer

 

Orlić je dodao kako se dogodila tektonsak promena gde je Srbija pomerila iz mesta sve one koji su navikli da uvek bude po njihovom.

- Svi znaju ko je ovde bio upravu i kolika je ovo tektonska promena, jer smo pomerili iz mesta one koji su navikli da bude po njihovom. Vučiće imao pravo kad je rekao da će nastati podela u svetu, a na ovaj način Zapad hoće da nam uništi odnose među ljudima i uništavaju svaku šansu da živimo kao dobre komšije, dok Srbija to čuva. Danima uočio dešavanja u Njujorku, videli smo da ovi iz bivše vlasti slovo jedno nisu izuzstili, ali da su bilo šta rekli da zaštite naš narod, naravno da nisu. Umesto togsa su se svađali između sebe ko je kome oteo listu, a njihova poruka bila je "Vučić je genocidan" - rekao je Orlić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: