Autor: Informer.rs

27.05.2024.

09:31

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Nakon divljanja u Atini, Rama ide u pohod na Milano! Ceo region, osim Srbije, ćuti na bolesni projekat "velike Albanije"! (VIDEO)

Miloš Terzić, pomoćnik direktora Kancelarije za KiM, ističe da region ćuti na pretnju koju predstavlja projekat "velika Albanija".

- Jedan deo Albanaca su dočekali sa negodovanjem Edija Ramu u Italiji. Događa se rasrbljavanje na našim prostorima i jedino Srbija govori o pretnji koju predstavlja "velika Albanija" za region. Sve države osim Srbije stidljivo ćute na bolesni projekat koji se naziva "velika Albanija", a Crnogorci i Makedonci se nizom antisrpskih odluka pokušavaju da se dodvore Albancima - rekao je Terzić.

Informer

Miloš Terzić

Naš sagovornik govori i o tome da Kurti napada Srbe na KiM i da to NATO odobrava.

- Srbija vodi nezavisnu i suverenu politiku i jasno je svima u svetu nakon govora predsednika Vučića u Njujorku. Kurti napada Srbe na KiM i vrši veliki pritisak, konstantno izbegava sporazume i dogovore i formiranje ZSO. Nismo članica NATO saveza i nikada to nećemo biti i najveći zločini na KiM su se dogodili posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma. Albanci i Amerikanci imaju iste interese i zajedno rade u borbi protiv srpskog uticaja na Balkanu - kazao je Terzić.