Autor: Informer.rs

27.05.2024.

12:18

Foto: Zoran Sinko

TV

Nema kraja iživljavanju opozicije! Đilasova aktivistkinja lomila tablu vrtića po uzoru na hrvatsko divljanje u Vukovaru! (VIDEO)

Predsednika opštine Novi Beograd Bojan Bovan, kaže da je opoziciona aktivistkinja bila spremna za poduhvat napada na Novom Beogradu i uništavanje table vrtića.

- Iznenađujuće je da je ta persona bila potpuno spremna, imala je alat za skidanje table. Imamo sreće što nas nije napala motkom. Konačno smo došli u priliku da gradimo nov vrtić za decu, a nasuprot tome imamo besumučno nasilje. Ja sam je pozvao da dođe u opštinu da iznese problem, ali ništa nije doprlo do te osobe. Ni danas Branki nije svejedno, ovo ne sme da se dešava - rekao je Bovan.

Informer

Novinarka Informera Branka Lazić, navodi da je opoziciona aktivistkinja najstrašnije verbalno vređala ne samo nju, već i predsednika države.

- Reagovala sam profesionalno u prvom trenutku, ali mi je kasnije pozlilo od celog incidenta. Napala me je bez ikakvog razloga, ali nisam stigla sve da snimim. Najnormalnije sam je pitala šta joj smeta, ali takvu agresiju nisam videla. Vređala je SNS, vređala je predsednika Srbije, ali i mene. Verbalno nasilje sam trpela i setila sam se kako su gospodina Šapića verbalno zlostavljali sat i po vremena. Ona je skočila na naše telefone i gurala nas je. Da li je to u režiji Save Manojlovića ili kako je ona rekla da je Đilasova, ovakvo nasilje nije dopustivo i ovakav agresivni napad - kazala je naša novinarka.