Autor: Informer.rs/J.L.

28.05.2024.

16:46

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Mora da se poštuje rezolucija, ali 1244, a ne o tzv. genocidu! Srbija na ogromnom udaru, ugrožen Dejtonski sporazum! (VIDEO)

Predrag Jeremić, urednik informative na portalu "Pink", govori o tome da su Srbi nepravedno optuženi, kao i da je Republika Srpska na ogromnom udaru.

- Srbi nisu niti genocidni niti agresivni i nikoga nismo napadali. Dali smo nebrojeno vojnika u svetskim ratovima. Doneli su rezoluciju ne osvrćući se na istoriju i na naše žrtve. Dokle god žele da unište RS moramo govoriti o sramnoj rezoluciji i istina treba da ugleda svetlost dana. Kada gospodin Dodik govori o mirnom razlazu, možda je to najbolje rešenje, jer Sarajevo teži ka nestabilnosti i ukidanju Republike Srpske. Ne sme se dogoditi uništavanje Republike Srpske i ukidanje Dejtonskog sporazuma, jer će Srbi postati građani trećeg reda - kazao je Jeremić.

Informer

Novinar i pisac Aleksandar Gajović kaže da se tzv. Kosovo gura u NATO i da se ne poštuju rezolucija 1244 i Dejtonski sporazum.

- Nastavlja se borba za Srbiju i za nas je odavno bila završena stvar, jer smo poslali generale u Hag zbog zločina, jer je to za nas bio zločin. Sa svih strana nam preti opasnost, naročito sa strane tzv. republike Kosovo, jer su primljeni kao posmatrači NATO pakta. Skandalozno je da je za to glasanje u NATO samo Mađarska bila protiv prijema tzv. Kosova. Oni to doživljavaju kao trijumf u svetu. Izbori će proteći u senci svih ovih dešavanja tačnije silovanje međunarodnog prava i diplomatije. Svi su zaboravili na rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum, koji se stavljaju pod tepih - rekao je Gajović.