Autor: Informer.rs

28.05.2024.

17:30

Foto: Zoran Sinko

TV

Vučić vodi gladijatorsku borbu protiv skoro pola sveta! Srbija na udaru Zapada, ali i opozicije! (VIDEO)

Nebojša Krstić, medijski stručnjak, kaže da je cilj zemljama iz regiona i Zapadu da etnički očiste sve  Srbe koji nisu u Srbiji.

- Srbija je u Gordijevom čvoru, jer pokušava da urazumi Zapad. Moramo da budemo slobodni u izboru svojih strateških partnera. Ruše mostove pomirenja i žele da etnički očiste Srbe iz Hrvatske, sa KiM, iz Crne Gore i BiH i to je jasno. Srbija ne povlači nikakve osvetničke poteze i to je kontradiktorno onim što tvrde da smo mi agresori i da samo čekamo da napadnemo nekoga. Hvale Kurtija i podržavaju ga u etničkom čišćenju, a osuđuju Vučića na sve načine, kao i opozicija koja napada predsednika na sve moguće načine i to su diletanti i nasilnici - rekao je Krstić.

Informer

Novinar Slobodan Samardžija ističe da opozicija zajedno sa zemljama iz regiona radi protiv interesa Srbije.

- Nažalost, Crna Gora je glasala protiv nas, ali to je druga politika. Mi moramo da shvatimo da se nalazimo u svetu gde će se konstantno menjati sve. Velika većina onih koji su se kandidovali na izborima, nemaju želje da promene grad na bolje. Opozicija što radi javno nije politika, već želja da urade ono što ih drugi sprečavaju. "Ribnikar" se desio na opozicionoj opštini i čija je zapravo tu odgovornost i žele da nastave uzimaju novac i da se dokopaju vlasti - kazao je Samardžija.