Autor: Informer.rs

31.05.2024.

16:35

Foto: Informer

TV

Švabe oblače dedinu uniformu? Nacizam kulja na sve strane, cela planeta se sprema za Treći svetski rat! (VIDEO)

Dušan Berak, privrednik iz Beča, kaže da postoji strah u Austriji od terorizma, ali i da se vrši pritisak na Evropu od svetske globalističke sile.

- U Austriji postoji nacionalna partija gde se oni zalažu da dođe do mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine i da ostanu neutralni. Dolazi pritisak od globalističke svetske elite, da se dese žarišta. Sve ono što je nacionalno to im smeta. Vatikan je kao institucija stariji od 1600 godina, a 325 godina pre same države koja je nastala 1929 godine. Hitler je definitivno prebačen u Argentinu. Postoji strah u Austriji od terorizma, iako je policija veoma jaka - istakao je Berak.

Vojislav Milošević iz Centra za antiterorizam, ističe da su žarišta u Evropi posledica Drugog svetskog rata koji se nije završio na pravi način, kao i to da je Zapad pomogao Hitleru da ojača Nemačku.

- Oni koji su sejali vetar, požnjeće oluju. U Manhajmu nisu bile velike žrtve terorizma, ali su se dešavali napadi i u Nici, Londonu, Madridu. Novi vetrovi rata su posledica nezavršenog Drugog svetskog rata. Moramo se podsetiti vremena nakon Prvog svetskog rata i kapitulacije Nemačke, u Nemačkoj se formira nacional-socionalistička stranka Adolfa Hitlera. Velesile Engleska i SAD su pomogle Nemačkoj u putu jačanja u ekonomiji, Nemačka je od SAD dobila 2.5 milijarde dolara, a od Velike Britanije 1.5 milijarde dolara, što je u današnjim vrednostima hiljade milijardi dolara - rekao je Milošević.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da nacizam i dalje postoji u Evropi, ali i tvrdi da se Hitler nije ubio u bunkeru.

- Nacizam je nastavio da živi posle sloma Nemačke, kroz razne ideologije koje su ga negovale, a to je činio prvenstveno Zapad. Nemačka se nikada nije odrekla nacizma. Šolc nastavlja politiku nacizma. Dokumenti FBI otkrivaju da je Hitler izbegao u Argentinu. Amerikanci su oduzeli pravo da znamo da li je Hitler živ. Adolf Hitler je dobio dve ćerke sa Evom Braun kada su otišli u Argentinu. U Argentini je bio pod zaštitom Huana Perona, koji je svoju vojsku napravio da budu nacisti. Čuvali su ga i Amerikanci. Samoubistvo Hitlera u bunkeru je potpuna laž - zaključio je Milošević.