Autor: Informer.rs

02.06.2024.

15:13

Foto: Miloš Rafailović/Zoran Sinko

TV

Opozicija je srušila ustavni poredak! Zapadnim neprijateljima ne odgovara nacionalizam u Srbiji!

Damnjanović kaže da se danas dogodilo rušenje ustavnog poretka.

- Tužilaštvo i policija moraju da reaguju na ovo što je Lazović uradio. Novaković je dokazani lopov. Njegovom karticom je glasano za izbor guvernera, a on bio u Solunu. Taj režim nikako da shvati da ih narod neće. Odgovaraće kao i svaki običan građanin - rekao je Damnjanović.

Informer

Dragan J. Vučićević

Vučićević je ispričao šta se dogodilo nakon što je Radomir Lazović upao u kol-centar Srpske napredne stranke u Sportskom centru Banjica.

- On je danas došao tamo i krenuo da preti. Upao je u kol-centar i odmah se zaleteo na Relju Ognjenovića i unosio mu se u lice. Provocirao ga je. Ispostavilo se da je kod sebe imao suzavac, iako smo mi mislili da je petarda dinamitara ili topovski udar. On se pozvao na poslanički imunitet i dozvoljeno mu je da s tim izađe iz sportskog centra. Taj suzavac je posle bačen u piceriji na Dorćolu - kaže Vučićević.

Informer

Andrijana Arnautović

Arnautović poručuje da je nacionalizam u Srbiji porastao otkako se Vojislav Šešelj vratio iz Haga, a to smeta zapadnim silama.

- Ovakvo ponašanje je u suprotnosti sa zakonom, ali i u suprotnosti sa bilo kakvim civilizacijskim ponašanjem. Otkako je Vojislav Šešelj došao iz Haga taj nacionalni element je postao dominantniji. To našim zapadnim neprijateljima očigledno ne odgovara. Njima treba okupacija ove zemlje i ljudi koji će u svakom trenutku da služe njihovim interesima. Oni sve sinhronizovano rade i to je delovanje protiv Srbije. Mi moramo da sačuvamo ono što je naše i što je narodno - navela je Arnautović.