Autor: Informer.rs

02.06.2024.

19:04

Foto: Zoran Sinko

TV

Opozicija se ceo dan iživljava nad nedužnim narodom! Cilj im je opstrukcija izbora i nasilan dolazak na vlast!

Analitičar Nebojša Obrknežev ističe da opozicija planirano želi eskalaciju sukoba.

- Opozicija uteruje strah biračima i ovo je neviđen izborni ciklus. Žele da eskaliraju sukob i to je planirano, jer su znali kakvi će rezultati da budu iz anketa koje su bile prethodnih godina. Politikanti nemaju strukturu nikakve stranke, kao što to imaju jake i velike stranke - rekao je Obrknežev.

Analitičar Dejan Vuk Stanković, navodi da opozicija želi da pravi sukobe i da se preko ulice dočepa vlasti.

- Opozicija je htela da isprovocira neki sukob da bi se to prikazalo u medijima kao napad na njih. Oni se trude da kopiraju ono što se dešavalo devedesetih i 2000. godine, da preko ulice dođu na vlast. Neprimereno se ponašaju, a prikazuju sebe kao vajne demokrate. Njihovi mediji pozivaju na opstrukciju i remete atmosferu i zato građani ne žele u većem broju da izlaze na izbore, jer gube volju - kazao je Stanković.

Informer

Zoran Baki Anđelković, političar, objašnjava da je opozicija bespravno napadala privatne posede.

- Ako partija nema štab, onda se formalno prijavila na izbore. Ona stranka koja je organizovana, ona će imati program. Po njihovoj logici i moja kuća je kol-centar, jer su napadali zgrade koji nemaju veze sa kol-centrima. Svaki zakupljeni prostor je privatan posed. Ako vi odete u neki prostor gde imate slavlje, to je vaš prostor, šta sad treba da me napadne Lazović i traži spisak mojih brojeva telefona - istakao je Anđelković.