Autor: Informer.rs

03.06.2024.

09:29

Foto: Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Laza Bomba kao lokalni đilkoš ide po gradu i preti svakome ko mu se ne sviđa! Uprkos mafijanju opozicije, Vučić nikad ubedljiviji na izborima

Urednik političke rubrike Informera, Milan Dobromirović, ističe da vladajuća koalicija mora da u mestima gde nije osvojena apsolutna većina, treba da razgovara i pravi koalicije.

- Većina funkcionera SNS je očekivala ovakvu pobedu, a jasno je da su građani glasali za plan i program. U Nišu se mora razgovarati sa grupom građana dr Dragana Milića, jer sa njima može da se pregovarati i formirati novu vlast, za razliku od opozicije ovde u Beogradu. Tamo gde nije osvojena apsolutna većina, tu treba razgovarati i praviti koalicije - rekao je Dobromirović.

Informer

Milan Dobromirović

Naš urednik kaže i da se Radomir Lazović ponaša kao lokalni đilkoš i mafijaš, zato što napada ljude na ulici i služi se različitim oblicima nasilja.

- Novi Sad, Beograd i Niš su tri grada koje je opozicija predstavljala kao pobedu. Ljudi nisu glupi, a većina neće da glasa za Lazovića, Lazu Bombu ili Lazu Baklju, on se ponaša kao lokalni đilkoš i mafijaš. Bacao je suzavac i palio dimne bombe zahtevajući prekid glasanja na Banjici. Bačulov je demolirao zgradu u Novom Sadu i napadao ljude, ženu i policajca. Laza Bomba ide po gradu i preti svakome ko mu se ne sviđa. Juče je želeo da aktivira suzavac ili bombu, a kasnije je sa grupom huligana demolirao piceriju - kazao je Dobromirović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: