Autor: Informer.rs

03.06.2024.

09:59

Foto: Foto: Masha Bandjur

TV

Opozicija operiše kao kriminalna grupa! Jučerašnji cilj im je bio građanski sukob i prebijanje nedužnog naroda! (VIDEO)

Bojan Bilbija, novinar "Politike", ističe da opoziciju treba sankcionisati, jer je njihovo nasilje opasno i bez reagovanja neko može da pomisli da je nasilje u redu.

- Ukoliko neko ne radi po zakonu treba ga sankcionisati. Opozicija se poziva stalno na evropsku demokratiju, a izbacuju novinare iz svojih štabova. Odnos između novinara i političara mora da bude pun poštovanja i profesionalizma. Kada neko pomisli da može nasiljem, to je jako opasno. Ako se nastavi nasilje opozicije bez kazne, šalje se poruka da nasilje može da prođe. Juče su izazivali građanske sukobe i cilj im je bio prebijanje naroda - rekao je Bilbija.

Informer

Nebojša Bakarec, narodni poslanik, kaže da je opozicija vršila juče nasilje, ali i napadala nedužne ljude i ljude koji rade samo svoj posao, što kako on kaže opoziciju čini kriminalnom grupom.

- Opozicija je upadala u nečiji štab, da bi vršili nasilje. Čovek je doneo dimnu bombu koju nije znao ni da upali, nikada nije bio na utakmici, a studira već 25 godina, e to je taj njihov lider. Njihov novinar Vuk Cvijić je sam sebe napao i tužilaštvo je reagovalo, a nažalost niko nije reagovao kada su napadali vaše novinare. Opozicija je u stvari dobro organizovana kriminalna grupa, jer su divljali po više gradova u Srbiji u isto vreme. Nikad niko nije napao tuđe izborne štabove i kol centre - kazao je Bakarec.