Autor: Informer.rs

03.06.2024.

10:26

Foto: Maša Banđur

TV

Neviđeni nasilnici su se "slupali" na izborima! Starović: Ubedljiva pobeda je produkt rada! (VIDEO)

Nemanja Starović, ministar za rad, zapošljavanje i boračka pitanja, ističe da je pobeda koalicije "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" veoma ubedljiva.

- Pre nekoliko sedmica sam obilazio i razgovarao sa našim ljudima i očekivao sam ovakav rezultat, ali nas je malo iznenadila ovoliko ubedljiva pobeda. Imali smo sve stranke u jednoj koloni, od kvazi monarhista, salonskih nacionalista, pa sve do ovih zeleno-levih. Velika pobeda je u Novom Sadu, ali i u Subotici. Istorjiska pobeda je i u Beogradu - rekao je ministar Starović.

Informer

Prema rečima ministra opozicija se potpuno izgubila u podeljenosti, ali su izgubili i podršku građana i da su na kraju zbog toga svega izgubili izbore.

- Mi smo mogli da formiramo novu vlast u Beogradu još prošle godine, ali zbog drugih ljudi to nismo mogli. Pobeda u Beogradu je posledica kampanje koju smo vodili i rada sa našim građanima. Opozicija se potpuno izgubila u podeljenosti, a izgubila je i podršku građana time što je opanjkavala našu zemlju po Briselu i Evrpskom parlamentu. Na kraju su se zbog toga svega i "slupali" na izborima. Ovo nasilje juče, nikada nije viđeno do sada - kazao je Starović.