Autor: Informer.rs

03.06.2024.

22:40

Foto: Informer

TV

Bokan odbrusio tajkunskim medijima! Nova S i N1 prave inflaciju mržnje, a njihove urednike ne vidimo nigde!

Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju naveo je kako tajkunski mediji poput Nove S i N1 prave inflaciju mržnje dok njihovih urednika nema ni na vidiku.

- Ova nova vlada je vlada dela, srpskog puta i ona koja razume da je jedini izlaz iz propasti u Podgorici, Cetinju i Banjaluci je u političkom Beogradu. Mi smo karika između prošlosti i budućnosti i nemamo klasičan način partijskog vladanja, već prvi put ulazimo u doba srpske sloge koju retko viđamo i osećamo na svojoj koži. Videli smo koaliciju okupljenu oko predsednika Vučića koji se sklonio sa strane i pustio da se i njegovi partneri čuju. Mi samo vidimo javna lica sa N1 i Nove S koji su tu da vređaju predsednika i glasače, ali nigde ne vidimo njihovo uredništvo koje pokušava da napravi inflaciju mržnje. Srbija sutra je ona koja u sebi nosi nadu koja ide ispred nas i ona nije sastavljena samo od gradova gde je lista SNS-a već i svakog mesta gde Srbi žive, jer njima treba jaka Srbija - rekao je Bokan.

Informer

 

Naš sagovornik je dodao kako svi oni koji nisu odrasli u titoizmu i jugoslovenskom ismevanju Srba kao nekih primitivaca imaće snage i hrabrosti da stanu uz jaku politiku u koju veruju i da će iza sebe ostaviti jaku Srbiju u kojoj se slavi srpstvo.