Autor: Informer.rs

04.06.2024.

18:05

Foto: Masha Bandjur

TV

Ćuta udario na Manojlovića, opozicija upala u potpunu dubiozu! Više im ni nasilje ne pomaže! (VIDEO)

Član predsedništva SNS Sandra Božić otvoreno je govorila o tome kako je opozicija tokom svog pokušaja majdanizacije pokazali da je njihova politika oruđe intersa Zapada u Srbiji.

- Opozicija je videla da je u dvocifrenom padu rejtinga, što im je bio pokazatelj na njihov tzv. bojkot koji je bio samo izgovor za debakl koji bi doživeli u Beogradu. Mene su pokušali da stave u narativ nasilja kako bi isprovocirali reakciju u čemu nisu uspeli. Oni sve vreme očekuju da ih stranci uhvate za ruku i odvedu putem vlasti, preko pokušaja majdanizacije predstavili su zapravo svoju politiku kao oruđe stranih centara moći. Marinika Tepić je bar uspela da nam odglumi štrajk glađu dok Lazović i ekipa nisu uspeli ni toliko. Na Novom Beogradu imamo dva mandata bez koalicionih partnera sa kojima još nismo razgovarali. ODHIR je dao izveštaj u kome je naveo da su izbori bili čisti kao suza, a svaki član njihovih odbora je potpisao zapisnik o izborima koji se ne mogu falsifikovati, jer postoje četiri kopije. Politički Diletanti poput Manojlovića i Lazovića samo zamajavaju narod, a ovi napadi u Beogradu nisu ništa više od unutrašnjeg terorizma i ovim putem apelujem na Tužilaštvo da reaguje - rekla je Božićeva.

Informer

 

Predsednik saveta Srba u Sloveniji Vladimir Kokanović istakao je da bi ovakvi upadi u kol centre koje je Radomir Lazović predvodio u Ljubljani momentalno bili pravno sankcionisani.

- Verujem da je Lazović upadom u privatni posed želeo da napravi haos, svestan izbornog debakla i to se treba tretirati kao upad u nečiji stan za šta bi u Ljubljani već bio kažnjen. Ovo je bruka i sramota opozicije, a Manojlović ne da se nije ogradio od Lazovića nego ga je svojim trapavim izjavama i podržao. Čak je i Ćuta kritikovao Manojlovića. Opozicija bi po političkim pravilima trebala da pruži novu nadu, a u Nišu smo videli da je njihova lista imala jedva 3% kako bi prešla novi okrnjeni cenzus. Mislim da ovaj sukob u opoziciji traje već dugo i samo je kulminirao izbornim rezultatima koji nisu bili po želji njihovih nalogodavaca - rekao je Kokanović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: