Autor: Informer.rs

05.06.2024.

10:07

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Nejasno je kako je doktor Milić dobio toliku podršku Nišlija! Predizborna kampanja se ne može voditi samo na društvenim mrežama! (VIDEO)

Nikolić kaže da mu je nejasno kako je doktor Dragan Milić dobio toliku podršku građana Niša.

- Opozicija traži da se birački materijal u Nišu ponovo pregleda. Ko poznaje izborni proces zna da gradska izborna komisija ide od zapisnika do zapisnika. U Nišu imate sela koja su udaljena i po 40 kilometara i dok dođu ti podaci... Sam predsednik CESID-a je rekao da je mogućnost greške sasvim izvesna. Poenta je u tome što su oni (opozicija) u toku izborne noći našeg odbornika zvali i tražili da ih podrži. Doktor Milić je pruži mogućnost lečenja ukrajinskih ranjenika u Nišu, što je humano, ali onda je trebalo isto to i za ruske ranjenike da pruži. Svi zaboravljamo kakva je šteta od NATO kasetnih bombi. Nije nam jasno kako je on dobio toliku podršku Nišlija - istakao je Nikolić.

Informer

Vesna Turkulov

Turkulov je opoziciji poručila da ne mogu predizbornu kampanju da vode samo po društvenim mrežama.

- Sajam je prostor koji služi za iznajmljivanje. Iznajmljuje se za razne svrhe. Oni su hteli da ometu izbore kako bi bili poništeni. Ne možete vi da sprovodite kampanju samo po društvenim mrežama. Morate ići među ljude, slušati ih i pitati šta im treba. Građanima Novog Sada sigurno ne treba ono što se desilo. Materijalna šteta će se nadoknaditi, neko mora da odgovara za nju. Normalan građanin tako nešto sigurno ne bi uradio. Ovo sigurno niko ne želi u svom gradu - rekla je Turkulov.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: