Autor: Informer.rs

09.06.2024.

21:00

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Srbija nije mala! Lovreković: Vučić je našoj zemlji dao kičmu, a bivša vlast treba da ide na psihijatrijsko lečenje! (VIDEO)

Novinar Tomislav Lovreković, ističe da Srbi u Srbiji ne trebaju više da se stide Srba iz regiona, kao što nam je nametnuto, kao i da je predsednik Vučić uzdigao našu zemlju.

- Ako je Drina granica, popićemo je. Normalno da nam je stalo do Srba u Banjaluci, Trebinju, Baru, Budvi, po Hrvatskoj. Nama je nametnuto da se sramotimo svog naroda i da ne smemo da spomenemo zločine i naše herojske podvige. Imamo i predsednika Vučića, Dodika, Vučevića i Kneževića. Previše smo demokratska država gde budale imaju prostor, velika je razlika između opozicije i psihijatrijskih slučajeva koji trebaju da se leče. Vučić je zatekao banan državicu zgaženu i poniženu i on je od ove države napravio da ima kičmu. Srbija ne može nikada biti mala - rekao je Lovreković.

Informer

Lovreković se osvrnuo i na stanje u opoziciji koja na sve načine želi da se dočepa novca i da radi protiv svoje zemlje.

- Opozicija je protiv sopstvenog naroda i države, jer žele da ruše interese sopstvene zemlje. Đilas i Aleksić su u stanju da prodaju svoj grad i državu, zarad novca i moći. Ne znam kako ti ljudi ustanu ujutru. U istoriji višestranačja nije zabeleženo da je neko tražio sankcije svojoj zemlji kao što su to uradili Đilas i Marinika, pa šta smo trebali 1914. godine, da kažemo Austrougarskoj pojačajte nam ultimatum nije dovoljno - zaključio je Lovreković.