Autor: Informer.rs

10.06.2024.

10:30

Foto: Tanja Andric

TV

Predsednik Vučić je ujedinitelj! Srbija narednom periodu ostvaruje političke ciljeve i nacionalne interese! (VIDEO)

Miloš Terzić član predsedništva SNS, kaže da opozicija radi protiv države, ali i da će Srbi u narednom periodu ostvariti političke interese.

- Opozicija je opozicija državi, a ne samo vlasti. Oni su u udruženim napadima na Srbiju zajedno sa Sarajevom i Zagrebom. Srbija mora da brine o svojim građanima, ma gde god se oni nalazili. Zajedno smo doneli odluku o deklaraciji i potrebna nam je ekonomska snaga. Smatram da dolazi vreme gde će Srbi ostvariti političke ciljeve, zaokruženo sa rešavanjem pitanja Kosova i Metohije. Srbija je garant Dejtonskog sporazuma, a VRS je sprečila novi genocid nad Srbima - rekao je Terzić.

Informer

Siniša Vučinić, član Glavnog odbora SNS, ističe da je Aleksandar Vučić postao srpski ujedinitelj, kao i da je opoziciji jedini cilj da se dočepaju fotelja.

- Neki delovi opozicije žele da budu državotvorni. Drugačiji odnos je kada imate opoziciju koja poštuje nacionalni interes. Aleksandar Vučić je postao srpski ujedinitelj, možda i veći nego kralj Aleksandar koji je ujedinio Srbe, ali ih je ujedinio i sa koljačima Srba, Bosancima i Hrvatima. Đilas ne krije da je saradnik Kurtija. Slušaju Zapad, slušaju SAD. Oterali su Đilasa jer nije hteo da ulaže novac koji je pokrao od građana Srbije, a Stejt Departmentu je prekipelo da mu daje novac, kada već ima toliko. Savo Manojlović je novi lider opozicije, a Manojlović će završiti u ludnici. Vikao je nek me vodi Marko, misleći na Marka Parezanovića. Opoziciji je jedini cilj da se dočepaju fotelja - kazao je Vučinić.