Autor: Informer.rs

15.06.2024.

16:29

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Moćnici predaju palicu duboke države Indiji! Amerikanci i Soroš kuljaju od besa što Modi uz pomoć Tesle hita ka svetskoj dominaciji!

Potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj navodi da Amerikanci nisu svesni opasnosti u kojoj se nalaze, jer Indija raste u vodeću svetsku silu, ali i dodaje da Soroš vrši uticaj u svetu preko svojih organizacija.

Amerikanci bi voleli da je Indija u njihovom taboru. Mi slabo poznajemo Indiju i tu raznovrsnost. Indija je najvće svetska demokratija i to je velika savezna država. Indija ima latnentni sukob sa Kinom oko granica, ali i u ekonomiji: Amerikanci nisu svesni da mogu da dođu u opasnost, jer misle da su superiorni u odnosu na druge zemlje u svetu. Amerikanci dopuštaju sebi sve, oni bi išli do toga da idu u totalno uništenje. Indijci nisu agresivni narod, oni su talentovani za medicinu i informacione tehnologije. Amerikancima je Indija trn u oku, jer se nalaze u samom vrhu napredovanja. Soroš deluje u svim zemljama sveta preko svojih fondacija i nevladinih sektora - rekao je Šešelj.

Informer

Prof. dr Velimir Abramović ističe da Indijci polako postaju narod sa vodećom pozicijom u svetu.

- Svetska vlada polako zamenjuje duboku državu Indusima i stavlja ih na pozicije. Dešava se svetska tranfsormacija i Indusi preuzimaju vodeće pozicije u svetu, jer su oni pre svega spiritualni, a kontrolišu i informacione tehnologije. Narendra Modi je sledbenik Vivekanande koji je bio u saradnju sa Teslom, a Modi je takođe napravio fondaciju Vivekananda-Tesla. Kinezi nisu kreativni, Indijci su mnogo opasniji i mnogo više imaju uticaja - objasnio je Abramović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Indija želi da bude vodeća energetska sila uz pomoć izuma Nikole Tesle.

- Narendra Modi želi da promeni ime Indije. Indija želi da napravi svetsku konferenciju o energiji i spoji spiritualnost i nauku, pre svega uz pomoć Teslinih izuma. Amerika je odbacila Teslu, jer je odbacila njegove izume. Indija smatra da su Teslini izumi rešenje za svetsku energiju. Soroš je istaktnut i sprovodi naređenja većih struktura i smatram da je on ruski agent - zaključio je Abramović.