Autor: Informer.rs

15.06.2024.

17:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od "ruske agresije"! (VIDEO)

Dragan Stanojević, narodni poslanik, ističe da je Vladimir Putin jasno pokazao svoj stav Zapadu, koji ga ne razume i nastavlja da gura Ukrajinu u propast.

- Formula Zelenskog je da se vrate Rusi na granice iz 1991. godine, on misli da se Ukrajina pita za nešto i da pobeđuje u ratu. Putin je jasno poručio svima na konferenciji šta ih čeka. Zapad ne želi da analizira izjave Putina. Zapad je govorio kako će da vrati Rusiju u "kameno doba", a samo su izgubili teritorije. Sledeća etapa će biti ostale oblasti i pitanje je da li će Ukrajina postojati uopšte, jer Zelenski nema legitimitet ništa da potpiše. Zelenski je obećao mir, apostao je najgori vođa u istoriji - rekao je Stanojević. 

Informer

Pukovnik u penziji Milan Jolović Legenda navodi da Evropa živi u strahu od propagande "zli Rusi" koju Zapad nameće.

- Zapad kupuje vreme i pravi saveze i konferencije, lobiraju i grupišu se protiv Rusije. Bajden je potpisao desotogodišnji program pomoći Ukrajine, što znači da se Evropa priprema za sveopšti sukob. Postupno su pripremali javno mnjenje za rat sa Rusijom, a to rade preko prepadanja Evrope sa "ruskom agresijom". Strah je najgori i najstrašniji oblik kontrole čoveka. Oni uporno prepadaju evropske narode "zlim Rusima", kako će Putin posle Ukrajine zavladati Evropom - kazao je Jolović.

Informer

Milan Jolović

Naš sagovornik dodaje i da se politika SAD neće promeniti ni dolaskom Trampa na vlast, ali i da Evropa zavisi od Amerike.

- Duboka država neće dozvoliti promenu i neće dozvoliti da Tramp pobedi na izborima u Americi. Priprema se reizbor Bajdena u SAD, ali Amerika će nastaviti svoju politiku ko god da bude na vlasti. Evropa je zavisna od vojne industrije Amerike i SAD ima hegemoniju nad Evropom. Oslobađanje Evrope se ne može desiti pre velikog rata - zaključio je Jolović.