Autor: Informer.rs

17.06.2024.

09:32

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Čitav svet može nestati za samo pola sata! Rusija i Zapad imaju dovoljno interkontinentalnih raketa da unište čitavu planetu! (VIDEO)

Analizirajući najaktuelniju današnju temu, fudbalski meč Srbija-Engleska, Lakić je izjavio da je u isto vreme i "očekivao malo više, ali i nije".

- Naša reprezentacija ima vrlo respektabilne igrače individualno. Veliki je uspeh da se tamo stigne. Ne znam kakva je to mirovna konferencija kada nemate drugu stranu. Zelenski sklapa mir sam sa sobom. To nije dobar put za pronalaženje mira, naročito taj završni dokument o teritorijalnom integritetu Ukrajine. Pitanje je šta će se desiti na samom frontu gde Rusi imaju inicijativu. To je jedan katastrofalan rat i za jednu i za drugu stranu. Mene brine šta će biti posle rata. Ovo ovako u nedogled može da traje još godinu-dve. Suštinski, u jednom trenutku će se nekome omaknuti prst na okidaču. I Zapad i Rusi imaju dovoljno interkontinentalnih raketa da unište čitav svet, ne treba im to nuklearno oružje. Čitav svet može da nestane za samo pola sata. Amerikanci su u Vijetnamu ratovali 10 godina iako su već u prvoj znali da taj rat neće dobiti. Šta Makrona, Šolca ili bilo koga drugog potresa što ginu Ukrajinci? Mislim da smo postali strašno apatični zbog interneta koji nas je promenio. Živimo u vreme beščašća - rekao je Lakić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: