Autor: Informer.rs

17.06.2024.

09:59

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

Đurić je u "Info jutru" izjavio da je blago nazvati ovu situaciju incidentom, budući da se ponovo radi o napadu na decu.

- Bitno je naglasiti da su momci bili na 18. rođendanu u većinsko srpskoj sredini. Apsolutno je teror. Cilj je da se nametne čitavom srpskom stanovništvu jedan strah, da ne znaju šta smeju, a šta ne i da zaključak bude da je najbolje da odu odatle. Ovde nema nikakvog opravdanja. Ne pričamo o kriminalcima, već o osamnaestogodišnjim mladićima koji su bili na rođendanu i nisu pravili problem. Vidi se jedna veoma brza i hitra reakcija kosovske policije. Nekome je baš smetalo. Apsolutno se koristi svaka moguća poluga koja postoji u takozvanom kosovskom zakonu da se terorišu Srbi. Ovaj put ne vodi ka pomirenju i stabilnosti. Sigurno će postojati neki primeri ekstremnih reakcija našeg naroda koji živi dole. Stalno od međunarodne zajednice slušamo da treba da se spuste tenzije s obe strane, ali Srbi su ti koji su stalno maltretirani - kaže Đurić.

Kompleptno gostovanje pogledajte u video-snimku: