Autor: Informer.rs

17.06.2024.

12:43

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Bjegović kaže da je svako ko je stao na put Zvicerovog klana postao i njegova glavna meta.

- Predsednik Vučić je stao na put Kavačkom klanu. Oni u svojoj prepisci govore da se Vučić uplašio. Da, uplašio se, ali za svoj narod. Akcija hapšenja Belivukove grupe je trajala duže od godinu dana. Mi ne treba da mislimo samo kako se taj posao odvija na teritoriji Srbije, mislim da je on prilično razgranat po teritoriji Crne Gore, Makedonije... Ovi klanovi su poprilično opasni po pitanju ugrožavanja života svih koji im se suprostave. Sve ovo što smo čuli unazad par dana je našoj bezbednosnoj službi poznato. Radi se o kartelu koji ima svoje pipke širom sveta. Veoma su jaki i opasni za one koji se nađu na putu njihovog prljavog posla. Pitanje je ko ih štiti. Ona nije mogla da prođe bez pomoći države - poručuje Bjegović.

Koluvija kaže da su stvarane laži o "Jovanjici" kako bi se država Srbija napadala.

- Cilj je bio napadati i lagati. Interesantno je da su ti ljudi koji su mene napadali prikazivali one koji su pravili zločine kao neku vrstu heroja. Mi živimo u jednom sistemu koji je preopterećen. Previše napada ima sa svih strana. To je hibridni rat. Napadaju i spolja i iznutra - ističe Koluvija.

Bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić uključio se u program.

- Praćenje ove Skaj aplikacije je dokaz o koliko teškoj mafijaškoj grupi se radi. U borbi protiv mafije vi morate da donesete političku odluku. Vučić je pokazao političku zrelost. Hapšenjem Belivukove grupe je zadat strašan udarac mafiji. Crnogorska mafija, koja je okupirala Srbiju je ubacila milijardu evra u te takozvane novine i portale. Kada je došlo do tog hapšenja, ta situacija se sanirala, a Vučić napadao. Ima nekih stvari koje su nam promakle, a u realizaciji Zvicerove grupe su. Vučić jeste meta tog napada. To predstavlja opasnost po njega, ali u ovom trenutku ne postoji nijedan ozbiljan indikator koji ukazuje da oni imaju više resursa za izvršenje takvog akta, terorističkog. Pronašli smo sav svetski ološ, jedino Zvicera ne možemo. Ne možete ga pronaći ako ga neki delovi crnogorskog bezbednosnog aparata štite - rekao je Spasić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: