Autor: Informer.rs

17.06.2024.

20:47

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Provokacije ne jenjavaju! Zapad označava Vučića i Srbiju kao glavne negativce u regionu! (VIDEO)

Direktorka Studija B Ivana Vučićević kaže da se napadi na predsednika dešavaju već godinama, ali i da su građani jasno pokazali podršku Vučiću.

- Napadi na predsednika su konstanti i stižu sa svih strana već godinama. Građani su poklonili poverenje predsedniku na izborima i planovima za budućnost. Očekuje nas i veliki projekat EXPO 2027. godine, a cela zemlja nastavlja da se razvija i da menja svoj oblik na bolje. Ponosni smo što živimo u našoj zemlji i ponosno funkcionišemo, jer nam svi pokazuju poštovanje - rekla je Vučićević.

Informer

Naša sagovornica dodaje i da određene strukture konstantno provociraju naš narod, pre svega festivalom "Mirdita, dobar dan", ali i raznim pritiscima.

- Predsednik će sagledati sve moguće uglove, ali smatram da treba razmisliti o održavanju festivala "Mirdita, dobar dan". Svesrpski sabor je divan skup i bitna je deklaracija koja je donešena za naš narod. Mnogo toga smo izgubili i mnogo treba da se nadoknadi, jer smo imali i ratove, ali i izgubljenih 12. godina 21. veka. Hteli su da provociraju time što bi festival bio održan na Vidovdan, konstante su provokacije Srba. Decenijama unazad nas označavaju kao negativce, a niko nam nikada nije pružio ruku sa druge strane u dijalogu. Mislim da je festival velika provokacija - zaključila je Vučićević.