Autor: Informer.rs

18.06.2024.

16:01

Foto: pritskrin

TV

(VIDEO) Rastrojenoj opoziciji i dalje jedini cilj mržnja prema Vučiću i njegovim potomcima! Bulatović: Žrtva sam manipulacije Dragana Đilasa!

Dejan Bulatović, narodni poslanik, kaže da se opozicija bori oko vodeće pozicije, ali i kaže da je Đilasov cilj samo mržnja prema Vučiću.

- Sad se oni bore jedni između drugih ko će ostati u stranci, ali su vrtoglavo počeli da napuštaju Đilasa. Ja sam isto napustio kormilo Đilasa i jasno je bilo kakav je on čovek, pun manipulacije i laži. Kada sam shvatio da je njima problem Vučić samo zato što je Vučić. Da država propada ili loše vodi državu, u redu, ali su oni samo protiv njega i to sa ozbiljnim manjkom patriotizma. Đilas je malo levo, malo desno, malo hopa-cupa, oni samo zrače mržnjom i mrze Vučića jer voli Srbiju i interesuje ga samo Srbija. Njihovi mediji konstantno napadaju porodicu Aleksandra Vučića - rekao je Bulatović.

Informer

Naš gost dodaje i da je žrtva manipulacije Dragana Đilasa i da je i zbog toga napustio stranku SSP, kao i da je cilj Đilasovoj opozciji da se dočepa milijardi.

- Tada je bio prestiž biti opozicija tokom Miloševića. Sada imamo odličnu vlast, a očajnu opoziciju. Bore se da neko bude prvi na piramidi fikusa, jer su oni fikusi. Izašao sam iz SSP-a jer oni mrze Srbiju i rade protiv svoje zemlje i zato što su pokušali razore državu iznutra. Kada postavite dijagnozu u politici, to je šizofrenija. Vratio sam se iz Francuske i bio sam naivan hteo sam da pomognem našoj zemlji. Žrtva sam manipulacije Dragana Đilasa. Kada smo pravili politički projekat, bila je priča da volimo Srbiju i da dajemo sve Srbiji. Ta partija Zelenih je osnovana u Novom Pazaru i preuzeo sam partiju, ali sam naleteo na Đilasa i doživeo sam debakl kao Titanik. Izvinjavam se srpskom narodu što sam dao partiju Đilasu. Gurao je mene u prvi plan, ali narod mi je govorio šta ćešti sa Đilasom, ti si dobar. Đilasu i ostalima je cilj da se vrate na vlast i kradu ne milione, nego milijarde - objasnio je Bulatović.