20.06.2024.

21:00

Foto: Miloš Rafailović

TV

Simboli velike Albanije na sve strane po Nemačkoj! Šiptarima se sve toleriše, ali se Srbi kažnjavaju za svaku sitnicu! (VIDEO)

Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost komentarisao je sve skandalozne incidente koji su se dogodili na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

-Hrvatska i Albanija pokazale su veliku prisnost kada su skandirali protiv Srba. To se radi na utakmici gde igraju dve ekipe koje nemaju veze sa Srbijom. Mi treba da se fokusiramo na ono što jesmo i da budemo fokusirani na svoj tim. Da nije Srbije, protiv koga bi oni navijali? Videli smo da nisu tu samo navijači, već i fudbaleri. Zašto se njima dozvoljava da na stadion unose zastave takozvane velike Albanije? Ne postoje karte velike Srbije, pa zašto onda Albanci ulaze u uniformama UČK? Osim toga što su antisrpski orjentisani, oni pokazuju agresiju i prema drugim zemljama. Videli smo da je naše navijanje bilo vrlo afirmativno i čak šaljivo. Nadam se da će naša reprezentacija izboriti plasman- rekao je Grubešić.

Informer

Aleksa Grubešić

On je komentarisao da je UFA primila takozvano Kosovo pod svoje okrilje, a sada kažnjava Srbiju.

-Srbija ne sme da unosi ništa sem zastava Srbije, a Albanci smeju da unose zastavu takozvane velike Albanije. Njihova verzija je da smo mi protiv teritorijalnog integriteta jedne države. Oni su našli razlog da kazne Srbiju i da ne kazne Albance. Mi smo dobili mnogo veće kazne od Albanaca koji su radili mnogo gore stvari. Nemačka afirmiše sve što Albanci rade na Balkanu. Oni latentno podržavaju tu velikoalbansku politiku. Kao što pokazuju Srbima da oni neće reagovati, ili će reagovati tako što će reći da obe strane pozivaju na uzdržanost. Oni pokušavaju da nađu znak jednakosti. Nije reč o nama, već o njima, o tome šta su oni radili- rekao je Grubešić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: