Autor: Informer.rs

24.06.2024.

13:20

Foto: Masha Bandjur

TV

Evropa drhti: Nemačka na rubu ekspanzije terorističkih napada po celoj zemlji! (VIDEO)

Karlo Dulovac, bivši obaveštajac, ističe da se 1972. godine već desio incident na Olimpijadi u Nemačkoj.

- Godine 1972. došlo je do upada grupe "Crni septembar" u Minhen u Nemačkoj. Nemačka je posle Drugog svetskog rata želela da prikaže kako su ljubav i mir prisutni i da nema arijevske mržnje. Palestinska militantna grupa je pobila nekoliko izraelskih sportista tokom Olimpijskih igara - kazao je Dulovac.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da posotoje preduslovi za terorističke napade u Nemačkoj.

- Više centara gde se održava prvenstvo i velike gužve su preduslov da se izvrši teroristički napad. Naseljavaju se svuda po Evropi, a to je planski. ISIL se bori za interese Britanije i Amerike. Druga i treća generacija islamskog stanovništva počinju daa se pridružuju islamskim organizacijama, iako žive u nekoj zemlji već decenijama - objasnio je Dulovac.

Vlastimir Vidić, novinar, kaže da je tajna služba je odradila sve bezbednosne mere na Evropskom prvenstvu, ali kaže i da će Olimpijada u Francuskoj biti pod rizikom.

- Desila se temeljna priprema i nemačka tajna služba je odradila sve bezbednosne mere. Obaveštajen službe su zadužene da spreče bilo kakav ekces. Događali su se mnogi sitniji i izdvojeni incidenti, ali je pravo čudo kako se nije desilo ništa krupnije, jer tu vlada islamistički fundamentalizam. Pitanje Olimpijade i Pariza i Francuske je pod većim rizikom - rekao je Vidić.