Autor: Informer.rs

25.06.2024.

13:05

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

TV

Amerika samo što nije objavila rat Rusiji! Napad na Krim uvod u nuklearni rat? (VIDEO)

Nebojša Malić, novinar, kaže da Amerikanci potpomažu ukrajinsko delovanje po teritoriji Rusije, jer su defakto proglasili rat toj zemlji.

- Amerika je morala da osudi terorističke napade u Rusiji i napade na plaži u Sevastopolju. Amerikanci su od početka rata davali koordinate ruskih štabova, a to su priče za malu decu, njima je cilj gađati i civile. Amerikanci ne uzvraćaju oštra upozorenja Kremlja. U Stejt Deparmentu sede jako glupi i primitivni ljudi. Rusi nisu uzvratili Amerikancima, jer nisu impulsivni. Amerikanci su defakto proglasili rat Rusiji, koji vrlo lako može da preraste u nuklearni rat - rekao je Malić.

Informer

On je dodao i da ovo je rat Rusije i kolektivnog Zapada koji podriva Rusiju iznutra. 

- Jaki teroristički napadi su se desili u Dagestanu, iako su lokalne vlasti lojalne Rusiji, Putin kaže da strane službe podrivaju Rusku Federaciju. Sukob u Ukrajini je samo jedno od ratišta, mnoge stvari se dešavaju u ratu Rusije i kolektivnog Zapada. Rat treba zaustaviti, ali ne znam da li je to moguće. Kenedi i Tramp je pitanje koliko imaju šanse za mesto predsednika - zaključio je Malić.