Autor: Informer.rs

30.06.2024.

08:47

Foto: Tanja Andric

TV

Zapadni imperijalisti vode hibridni rat protiv Srbije! NATO agresija nikada nije prestala (VIDEO)

Siniša Vučinić, član Glavnog odbora SNS, kaže da NATO agresija na Srbe i dalje traje, kao i da  Zapad uz pomoć svojih eksponenata sprovodi plan protiv Srba.

- Glavni eksponent Zapada je NATO pakt i  često puta ističem da je NATO agresija na srpske zemlje u celini nije prestala. Nadam se da ćemo mirnim putem i diplomatijom izborimo protiv Zapada i NATO pakta. Skovali su davno ovaj plan. Preko medija NDH1 i Nova SS blate srpski narod i pokušavaju da ospore srpsko jedinstvo, našu kulturu i istoriju. Drugi ešalon su delovi opozicije koji napadaju državu i predsednika, a treći ešalon su pokreti skloni terorizmu - rekao je Vučinić.

Informer

Miša Vacić lider Srpske desnice, ističe da Zapad vodi decenijama hibridni rat protiv Srbije.

- Jasno sam podržavao da se naša vojska naoružava i da budemo u korak sa najnovijim vojnim tehnologijama. Vidimo hibridni rat koji se vodi ne samo municijom, već i diverzijama i medijskom propagandom pomoću delova opozicije i NVO. Sve što rade nama Srbima već 30 godina je posebna vrsta sukoba. Obaveštajne službe su podelile podatke sa nama o napadu na Srbe. Žele da ponižavaju Srbe na sve načine - objasnio je Vacić.