Autor: Informer.rs

01.07.2024.

09:26

Foto: Maša Banđur

TV

Vehabije su ga vrbovale preko interneta! Muftija tvrdi: Miloš bio nečist u glavi! (VIDEO)

Abdulah Numan, muftija srbijanski, kaže da se psihijatrijski slučajevi bore za džihad i onda bace ljagu na islam bez ikakve potrebe.

- Tužno je da jedan čovek pređe u islam i onda učini ovako nešto. Mnogo slučajeva koji su pušteni sa psihijatrije se bore za džihad i misle da ih čeka 70 i nešto žena u dženetu. Kakav je to akt besmisla da probušite vrat policajcu i onda ispadnemo mi muslimani krivi i to me jako vređa. Ja se plašim da se ovo ne ponovi po Evropi. Imamo u Gazi desetine hiljada civila koji su nedužni, a to su shvatili studenti koji su počeli da se bune - rekao je Numan.

Informer

Abdulah Numan

Muftija kaže da su vehabije vrbovale Miloša preko interneta, jer je bio usamljen i nečist u glavi.

- Rat propagande je vrlo važan, a Izrael totalno gubi u Evropi. Zato sada treba biti oprezan. Žao mi je tog mladića, izabrao je islam, a to je uradio. Ja želim sreću i ljubav sa Bogom. Ovo dete je nestabilno i njega su vrbovali preko interneta. On je bio usamljen i društveno je bio nezgrapan i bio je nečist u glavi. Polako te obrade da uradiš nekome nedužnom čoveku nešto nažao. Napadnut je Izrael, ali su napadnuti i muslimani iz Srbije, jer neko želi da pokvari odnose. Možda je napad bio isceniran i da je Izrael učestvovao u tome - kazao je Numan.