Autor: Informer.rs

01.07.2024.

18:08

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Netanjahua čeka robija ili smrtna kazna čim se rat okonča! Samo jedan kandidat demokrata ima šanse protiv Trampa! (VIDEO)

Deđanski navodi da ga rat u Ukrajini ne brine, budući da je blizu kraja.

- Moguće da Ukrajina pokušava da odvuče pažnju Rusije i Belorusije na neki drugi front. Ja nisam toliko zabrinut što se tiče rata u Ukrajini, on očigledno ide ka svom kraju. Rusija je ostvarila većinu svojih ciljeva, osim ako ne postoji neki tajni za koji mi ne znamo. Demokrate ne mogu da dozvole sebi da Tramp pobedi. Tipujem na to da će Bajden biti zamenjen Mišel Obamom. Americi ne odgovara prelivanje rata (u Izraelu) u ovom trenutku. Netanjahua se Izraelci gade. Kad budu stale ratne igre, njegov narod će ga svrgnuti. Završiće na robiji ili će biti osuđen na smrt. Ovo je njegova borba za život. Zadnja nada je da ga Amerikanci urazume. Netanjahu ne radi to zbog jevreja, već zbog sebe. Bajdenova administracija je ratna administracija. To su ljudi koji su izrasli na uništavanju jednog naroda. Promenom administracije, desiće se određena promena. Rusija i Kina su naši najbolji prijatelji, ali i na Zapadu moramo da ih tražimo. To nikako ne mogu biti Nemci ili Britanci - poručuje Deđanski.

Informer

Miloš Laban

Laban konstatuje da je Mišel Obama jedini kandidat demokrata koji ima šanse u izbornoj trci protiv Donalda Trampa.

- Ukrajinci nemaju šanse ni da održe trenutne frontove, a kamoli da otvore novi. Bliže se američki izbori. Sad je potpuno jasno da je bio manevar sa Bajdenom, da on ostane i bude poražen. Sve je to vezano za ovo šta će se dešavati sa Libanom. Jedini kandidat koji ima šanse protiv Trampa je Mišel Obama. Barak Obama je rekao da ne mogu palestinski civili biti krivi za ono što je Hamas uradio. On je na taj način stekao političke poene kod muslimanskog sveta. Ja mislim da će Netanjahua njegovi pokušati nasilno da svrgnu. On je učinio toliko zla Palestincima, ali i svom narodu. Ozbiljan broj Izraelaca gubi život u tom ratu, pada im ekonomija... Francuska je izgubila svoje uticaje u Africi. Možemo očekivati razumevanje za naše probleme kod afroamerikanaca, ako dođe Mišel Obama na vlast - kaže Laban.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: