Autor: Informer.rs

02.07.2024.

17:17

Foto: Miloš Rafailović

TV

Gomila aktivista je prodalo svoja imanja Rio tintu, a sad ustaju protiv njega! Nisam kupio stan u Monte Karlu kao neki opozicioni političari, nego u naselju gde živim! (VIDEO)

Đukanović kaže da jednom ili dvaput godišnje opozicioni mediji imaju niz orkestriranih napada na njega.

- Na nekoliko portala za samo dva dana imaju po 30 tekstova o meni. Jasno je da je to bila organizovana hajka, koja još nije stala, oni će naravno nastaviti s tim. Meni to ne smeta, podstičem ih da nastave s tim. Za mene je to reklama. Bilo je pitanje zašto Agencija za borbu protiv korupcije nije ažurirala moje podatke. Kako ja da znam zašto nije. Prvo je počela priča sa nekim poluneutralnim tekstom o tome šta sam ja stekao. Onda kreće priča kako ja imam neke penthause. Ja nisam kupio stan u Monte Karlu kao neki opozicioni političari, nego u naselju gde živim. Kupio sam tri stana da spojim u jedan da bi deci obezbedio prostor i da imam i kancelariju tu i tako dalje. Njima smeta što ne mogu da pronađu da sam izvršio bilo kakvo krivično delo. Oni ne mogu ništa da nađu, pod milim bogom. Zato su izmislili da sam kupio nekakav penthaus. Nisu ovo nikakvi pametni stanovi, obični su. Nikako neće da kažu da je to na Banjici, nego kažu na Voždovcu. Koja bi budala pravila penthaus na Banjici? Sve je transparentno, svaka transakcija. Ja vrlo cenim bogate i uspešne ljude, ali ja nisam kupio stan na nekoj ekskluzivnoj lokaciji. Šta sam ja to loše uradio? Vrhunac je bio kad sam pročitao da imam nekretninu u Mionici - rekao je Đukanović.

Informer

Vladimir Đukanović

On je dao i svoje mišljenje o bitnosti eksploatacije litijuma u našoj zemlji.

Važno je da napravimo fabriku litijumskih baterija u Srbiji. Zelenović se sad setio da postoje izvorišta vode ispod Jadra. Kako se nije toga setio dok je bio gradonačelnik Šapca? Tad je govorio da je to razvojna šansa. Gomila aktivista je prodalo svoja imanja Rio tintu, a sad ustaju protiv njega. To su hohštapleri koji obmanjuju i plaše narod. Litijum je velika razvojna šansa za Srbiju. Nigde neće poljoprivreda da bude narušena, to je notorna laž. Ilon Mask je do svoje kuće otvorio fabriku za obradu litijuma. Došao je guverner Teksasa da mu se zahvali. Da li bi on sam sebe trovao da je to stvarno tako opasno? - naveo je Đukanović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: