Autor: Informer.rs

03.07.2024.

12:38

Foto: Masha Bandjur

TV

SAD pripremaju novi virus! Biološko oružje opet u igri, čovečanstvo u potencijalnoj opasnosti! (VIDEO)

Milica Bošković, fakultet za diplomatiju i bezbednost, kaže da postoji mogućnost da se dešavaju tajni eksperimenti u laboratoriji.

- Još 1384. godine su se koristile biloškim oružjem, tačnije bacanjem leševima zaraženim kugom katapultima u grad koji se opseda. Jedino su u Rusiji i SAD zadržali viruse variole vere nad kojim se eksperimentiše. Mi se mnogo igramo sa prirodom. Konvencija o biološkom oružju postoji kao i mnoge druge i ne mora da znači da se to poštuje i sigurno je da se tajno radi u laboratorijama - rekla je Bošković.

Informer

Dr Milanko Šekler, virusolog, ističe da Amerika eksperimentiše nad ljudima i da postoji puno njihovih laboratorija po svetu.

- Prva stvar koju moramo da znamo je da li može da se napravi oružje koje targetira jednu rasu. Ako gledamo evoluciju, svi imamo crne pretke iz Afrike. Postoji 300 i nešto laboratorija koje postoje u svetu, a najviše ih ima oko okoline sukoba. Oni smatraju da postoje manje vredne žrtve, a Amerika je poznata da je eksperimentisala nad ljudima i decom - kazao je Šekler.