Autor: Informer.rs

06.07.2024.

10:23

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Šolakovi mediji po nalogu Zapada biju po sopstvenoj zemlji! Kabadahije udružene protiv litijuma i Vučića (VIDEO)

Nebojša Bakarec član Predsedništva SNS, ističe da tajkunski mediji štete Srbiji, što može da se ogleda i u ponašanju pojedinaca.

- Ti tajkunski mediji su u vlasništvu stranaca i to šteti Srbiji, jer se u svetu prenose lažne vesti. Šolakovi mediji objavljuju iste vesti kao i mediji u Zagrebu, Sarajevu i oni Kurtijevi. Kada vi lansirate deceniju laži, to ima ogromne posledice. Imate izlive nasilja od strane pojedinaca koji su zadojeni lažima tih medija. Oni imaju nalog sa Zapada da plasiraju lažne vesti - rekao je Bakarec.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je opozicija dovela "Rio Tinto", a da se sada buni protiv rudarenja.

- Što se Šolak i Žaklina Tatalović ne kandiduju, doživeli bi veći uspeh nego njihova opozicija koja se raspada. Rio Tinto je doveden 2001. godine, a tada su dobili sve papire do 2012. godine. Opozicija je dovela "Rio Tinto", što je dobro jer smo rudarili još od cara Dušana i Germana koji su kopali za nas. Od kako su Kinezi preuzeli rudnike u Boru i Majdanpeku, ti gradovi prosperiraju, a to bi se desilo i dolini Jadra. Imamo Braunovića koji je direktor "Srbijašume" i u koaliciji je sa vlašću a preti narodu i predsedniku, a već su iz SPS imali kabadahiju koji je vikao "Vučiću pederu" - kazao je Bakarec.