Autor: Informer.rs

10.07.2024.

09:01

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Sarajevo otvoreni širi mržnju i ne želi da doprinese miru u regionu! Od potpisivanja Dejtona rade na njegovom rušenju! (VIDEO)

On kaže da su crvene linije odavno pređene i da, po njegovom mišljenju, nadležni organi moraju da reaguju i procesuiraju one koji upućuju pretnje Vučiću i njegovoj porodici.

- Ovo ne sme da postane norma društvenog ponašanja. Jedini zajednički imenitelj samozvanih lidera opozicije je mržnja. Oni u kontinuitetu pokušavaju da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića. U istu grupaciju svrstavam i one koji ćute. Ovo je deo koordinirane kampanje. Sarajevu smeta Vučić jer oni žele Srbiju koja neće biti stabilna. Važno je da budemo jedinstveni. Sarajevo otvoreni širi mržnju i ne želi da doprinese miru u regionu. Naša ruka je pružena prema svakoj državi u regionu. Vrlo je interesantno da su sve ove reakcije došle nakon Svesrpskog sabora. Mnogo smo gluposti slušali u proteklom periodu. Od trenutka potpisivanja Dejtonskog sporazuma Srbija je učinila sve da bude njegov garant. Oni su sve vreme radili na njegovom rušenju - rekao je Milićević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: