Autor: Informer.rs

12.07.2024.

21:12

Foto: Tanja Andric

TV

Aktivira se bure baruta na Balkanu! Zapadni vazali iz Hrvatske i Bosne žele rat sa Srbima! (VIDEO)

Nikola Antić stručnjak za bezbednost, navodi da Onima koji su stvorili konflikte, odgovara da aktiviraju bure baruta kada to budu žeželi. 

- Jezuitska horda je pokatoličavala, a Turci su pomuslimanili stanovništvo. Nijedan rat nije završen porazom druge strane, već zamrznut konflikt. Onima koji su stvorili konflikte, odgovara da aktiviraju bure baruta kada to budu želeli. Nadam se da će biti pameti kod muslimana i Srba da ne ratujemo bitke Zapada. Nadam se da će oni ostati bez zuba i da ih nema 100 godina dok ne dođe neka nova budala koja želi da uništi slovenske narode - rekao je Antić.

Informer

Prema rečima Stevana Ignjatovića, pilota u penziji, šta smo dobili na frontu, izgubili smo za stolom, kao i da je hrvatska i bosanska strana je radila sve na štetu Srba.

- Vodile su se borbe, ginuli su na obe strane ljudi. Oficiri su vodili sa srčanošću rat u Bosni i Hercegovini. General Pandurević je ležao u Hagu, a mogao je da izmasakrira 10.000 muslimanskih vojnika. Šta smo dobili na frontu, izgubili smo za stolom. Republika Srpska je nastala na krvi onih koji su dali živote za njen opstanak. Hrvatska i bosanska strana je radila sve na štetu Srba. Lider "Žena u crnom" poseduje mnogo toga, vile, kuće, hotele i ona je jedna od najbogatijih žena u hrvatsko-bosanskom regionu, a to je sve novac sa Zapada i muslimanskih zemalja - kazao je Ignjatović.