Autor: Informer.rs

13.07.2024.

10:44

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Upitan Bajdenov opstanak u trci za predsednika! Cure informacije iz Bele kuće, tajne službe menjaju plan (VIDEO)

Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost, ističe da je Demokratska stranka shvatila koliki će Bajden biti problem na izborima, zbog svojih gafova.

- Predsednik Bajden pravi mnoge gafove i postoji zabrinutost u demokratskoj stranci. Videćemo da li će ostati među demokratama. PR mašinerija Demokratske stranke je shvatila koliki će Bajden biti problem na izborima. Ko god da pobedi imaće pravo na crveno dugme i nuklearne glave, ali i budući predsednik će imati svakako uticaj na našu zemlju, jer je SAD velika sila - rekao je Miletić.

Informer

Nebojša Malić, novinar, navodi da postoji mogućnost da Bajden bude zamenjen za drugog kandidata.

- Na Vidovdan su svi u SAD progledali nakon debate Trampa i Bajdena. Bilo bi lakše da gledamo gafove koje nije napravio Bajden. Već su napravili "mim" gde Bajden oslovljava Zelenskog sa "predsednik Putin". CNN je otkrio nove informacije, jer Bela Kuća "curi" kao sito. Sve je režirano kao holivudska predstava. Pre 2020. godine sve smo mogli da predvidimo, a sada ne znamo koja tajna služba stoji iza svega. Podesili su procedure da mogu da zamene Bajdena za drugog kandidata - objasnio je Malić.