Autor: Informer.rs

13.07.2024.

15:43

Foto: Pedja Milosavljević

TV

"Nosio sam iste čarape tri dana" Ministar Vesić bez dlake na jeziku na Informer TV! (VIDEO)

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić, odgovarao je na urnebesna pitanja.

Jedno od prvih pitanja koje je postavila naša voditeljka Lidija Makragić bilo je "Nikada nisam, nikada nisam išao na depilaciju", a na to je ministar pokazao tablicu na kojoj je pisalo "Jesam".

Naredno pitanje naše voditeljke za našeg glavnog urednika, ali i Gorana Vesića bilo je da li je neko od njih pretraživao devojci telefon, na šta je ministar Vesić odgovorio:

- Nikada nisam dirao ničiji drugi telefon, nikada - kazao je Vesić.

Informer

Naredno pitanje bilo je da li je neko od njih dvojice ogovarao predsednika Vučića, a na to se naš glavni urednik nasmejao i pokazao tablu "Jesam", a njegovo obrazloženje bilo je:

- Jesam, ljudi koji ga ne poznaju kažu ovakav je onakav je, a ja ga znam 30 i kusur godina, objašnjavam uvek ko je on zapravo - objasnio je Vučićević, a na to se nadovezao ministar i rekao:

- Mi ga znamo preko 30 godina i imamo tu privilegiju da otvorenije pričamo sa njim, ali naravno da se trudimo da demantujemo gluposti na svakom mestu - istakao je Vesić.

Informer

- Nikada nisam plakao ni pred kim, sve držim u sebi - kazao je ministar na pitanje da li je plakao ispred nekoga.

Na urnebesno pitanje naše voditeljke, da li su naš glavni urednik i ministar nosili čarape tri dana, Vučićević je odmah podigao tablu i priznao da jeste, dok je ministar u prvi mah negirao, ali se setio vremena u služenju vojnog roka.

- Izvinjavam se, jesam, jeste nosio sam čarape 3 dana u vojsci, podsetio me Vučko. Ja sam završio vojni rok sa 23 košulje, jer sam menjao košulje za hranu, kupanje je bilo jednom nedeljno - rekao je kroz smeh Vesić.

- Moj pokojni otac je bio oficir i zato sam naučio da peglam - odgovorio je ministar Goran Vesić, na pitanje da li je nekad peglao.