Autor: Informer.rs

13.07.2024.

19:52

Foto: Zoran Sinko

TV

Putin smeta globalistima jer je nosilac promene svetskog poretka! Rusiju niko u istoriji nije uspeo da pobedi! (VIDEO)

Karan ističe da su ukrajinske priče o neuspešnim atentatima na predsednika Rusije Vladimira Putina samo deo propagandnog rata u kom Ukrajina želi da ostvari pobedu.

- Oni očito na frontu nisu mogli ništa da urade. Kontraofanzive koje su planirali sa svojim mentorima sa zapada su redovno propadale. Oni su jednostavno pod tim pritiskom da moraju nešto da rade, odlučili se više za te neke simbolike koje moraju da služe u propagandnom ratu, da bar njega dobiju. Oni kažu da je bilo pokušaja ubistva ruskog predsednika... On je po meni jedan od najčuvanijih ljudi na svetu. Jedno je pokušaj, a drugo je uspeh. Nema šanse da oni to uspešno urade. Oni su zacrtali rušenje Krimskog mosta. To je za njih simbolika. Postoji jaka sumnja da su teroristi u napadu u Moskvi bili iznajmljeni. Put gde su oni bežali i gde su uhapšeni, govori da je ukrajinska služba umešana, a ja tvrdim da ona nema tu moć da to uradi sama, nego ima logistiku koju joj obezbeđuju moćne obaveštajne službe, MI6, američke službe... Nemci su po prvi put posle Drugog svetskog rata poslali svoje trupe van granica države. To je izazvalo revolt u Rusiji - rekao je Karan.

Informer

Jovo Drobnjak

Drobnjak navodi da je Putin jedini lider koji koči Zapad u svojim globalističkim namerama.

- Gospodin Putin se rađa jedanput, možda, u sto godina. To je prvi čovek sveta koji treba da bude nosilac promene svetskog poretka kakav je danas. Normalno da globalističkom svetu to smeta. On je prepreka u svakom pogledu, ali svet se ipak menja. Putem BRIKS, svet se menja. Gradi se novi svetski poredak, jedan suverenistički poredak. Sve zemlje BRIKS će biti podjednako uvažavane. Svet je željan slobode. Činjenica je da Rusiju dosad niko nije pobedio. Ni Napoleon 1814, a ni Hitler 1941. Rusija je nepobediva. Na čelu danas ima jednog lidera koji lider, može se reći, celoga sveta i koji nastoji da se svet formira na novim multietničkim i kulturnim osnovama. Mnoge zemlje željne su slobode, i ekonomske i kulturne i svake druge - poručuje Drobnjak.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: