Autor: Informer.rs

16.07.2024.

17:24

Foto: Informer video printscreen

TV

INFO MEGDAN SE PRETVORIO U INFO BOJNO POLJE! Klanica u studiju zbog tabua u muško-ženskim odnosima, publika ostala u šoku! (VIDEO)

Da li žene treba da imaju starijeg muškarca? Na ovo pitanje, ali i mnoga druga pitanja o muško-ženskim odnosima, vezama i ljubavi, odgovorile su gošće Info megdana, gde su podelile svoje suprotne stavove o tim temama.

Obavezno pogledajte ovu žestoku debatu u videu ispod:

Maja Mojsovski Rašević zagovara stav da muškarci i žene ne treba da imaju veliku razliku u godinama!

- Izvinila bih se svojim prijateljima koji su preko 50 godina. Protivnik sam razlike u godinama, jer smatram da ta seda glava mora da posedi pored vas. Sigurnost je okej, ali nema tu zabave. Trauma je kada mlada devojka bude sa starijim momkom posebno kada ima ispod 18 godina - rekla je Maja.

S druge strane Jelena Janjić tvrdi da razlika u godinama mora da postoji, kao i to da ona voli starije muškarce!

- Volim starije muškarce. Stariji muškarci pružaju sigurnost. Ne bih volela da budem sa dedom, ali mora da bude do 40 godina, razlika mora da postoji. Muškarac može da ima maksimum je 45 godina. Imala sam 16 godina kad sam imala prvog starijeg momka. Mlađi muškarac traži ženu koja podseća na majku. Treba mi dečko koji vozi kola, a ne da ide busom - kazala je Jelena.