Autor: Informer.rs

18.07.2024.

12:52

Foto: Maša Banđur

TV

Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji "duboke države"! Orban i dalje u životnoj opasnosti, hoće da ga uklone! (VIDEO)

Milošević kaže da je atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa pripremljen u režiji "duboke države".

- Brat Džona Kenedija, Robert Kenedi ubijen je na jednom skupu u Los Anđelesu, takođe su pokušali da ubiju Teodora Ruzvelta i to dva puta. Pokušaj atentata na Trampa je jako dobro organizovan od strane "duboke države", dobro osmišljen atentat. Ako vidi i sliku da su snajperisti dobro videli momka koji puca, pa su ga upucali tek nakon što je on prvi pucao - izjavio je Milošević.

Informer

Karlo Dulovac

Dulović upozorio je šta bi moglo da se dogodi svetskim državnicima.

- Kod tih atentata imamo dobro organizovane, ali i one gde ljudi prežive. Duboka država je pod kontrolom obaveštajnih službi. Imao sam informacije i upozorio sam da bi moglo doći do atentata na Orbana. Orban je i dalje u životnoj opasnosti, žele da ga uklone. Evropa mora da se militarizuje i da ide na Rusiju. Moraju sve neposlušne državnike da uklone sa scene. Uvek je spoljni faktor jako bitan kod atentata. Mnoga druga ubistva nikada neće biti razjašnjena - istakao je između ostalog tokom medijskog istupanja. 

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: