Autor: Informer.rs

20.07.2024.

08:48

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Srpska dijaspora voli Informer! Direktor "Telekoma" saopštio sjajne vesti za našu televiziju! (VIDEO)

Vladimir Lučić, direktor "Telekoma", kaže da je Informer izuzetno gledan u srpskoj dijaspori, ali i ističe da je napredak "telekoma" neminovan.

- Najbolji smo u regionu, poslednjih godina smo preuzeli prvo mesto od hrvatskog "Telekoma". Otvorili smo nova tržišta u svetu koja vrede pola milijarde evra. Dijaspora je naš cilj, ali i mnoge zemlje donose odličan profit. Vaša televizija je izuzetno gledana u dijaspori, a korisnici će preko nas moći da besplatno zovu Srbiju, ali i da gledaju Informer - rekao je Lučić.

Informer

Vladimir Lučić

Prema rečima direktora "Telekoma", prihodi te kompanije će biti vrlo visoki, ali i da upravo zbog toga dolaze najbolji stručnjaci u tu firmu, pa čak i iz konkurentnog kartela "SBB".

- Pre 6 godina je ovde vladao kartel iz "SBB", a svi su napadali "Telekom". Niko nije gledao MTS televiziju, a sada smo prvi. U sledećih 10 godina ćemo samo da rastemo. Za 500 miliona više prihodujemo nego ranije u Srbiji. Ljudima iz regiona smo zanimljivi, jer imamo sve kanale. Uspeli smo u poslednjih šest godina i da podignemo plate zaposlenima, dolaze nam najbolji stručnjaci, čak i iz konkurencije. Šolakovi mediji konstantno napadaju nas i svi oni iz opozicije, svaki dan - kazao je Lučić.