Autor: Informer.rs

20.07.2024.

10:25

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

"Ako ova vlast padne, raskopaće celu Srbiju"! Opozicija bezuspešno traži Vučićevu Ahilovu petu! (VIDEO)

Dragoslav Bokan ističe da je predsednik napadnut sa svih strana, opozicija traži njegovu Ahilovu petu.

- Terorizam je sve prisutniji i priča o toj temi je neizbežna. Politika je duboko uvrežena sa tim. Orkestracija terorizma je često u nizu, jedan napad često povlači i drugi. Predsednik je napadnut sa svih strana, oni traže njegovu Ahilovu petu. Udarali su na sve članove porodice, a najgore je kada su udarili na decu. Deca se uvode u to da ih neko mrzi - rekao je Bokan.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da pojedinci žele da izazovu mržnju i nanesu bol i propastm, kao i da će Srbija biti na udaru ako padne Vučićeva vlast.

- Aleksandru Vučiću preti mnogo ljudi, ali ga oni napadaju samo virtuelno. Predsednika pretvaraju u pacova i zmiju. Kod nas je sve đonom i u niskom startu. Oni žele mržnju i izazivaju mržnju i reakcije. Naneli su bol, propast i mržnju. Njihov cilj je da padnemo na kolena. "Majke Srebrenice" ne priznaju suze srpskih majki, niti malu decu su stradala, a srpskog su porekla. Lako je ljudima koji su potpisali da je tzv. Kosovo nezavisno. Ako padne vlast Vučića, Vučevića i Brnabićke, razrovariće celu Srbiju kopaće se sve - kazao je Bokan.