Autor: Informer.rs

22.07.2024.

09:30

Foto: Foto: Masha Bandjur

TV

Evropska unija se ozbiljno priprema za rat u Evropi pod vođstvom Bajdenove administracije! Priča o kovidu bila je priprema terena za njegovo povlačenje! (VIDEO)

Bakarec je siguran da aktuelni američki šef države Džo Bajden nije ni dobio koronavirus, kako je nedavno saopšteno, već da je to samo bila priprema terena za njegovo povlačenje iz trke za predsednika SAD.

- Povlačenje je bio logičan potez koji je morao da se desi. Zbog naših interesa je bolje da Tramp pobedi, ali Demokratska partija je ovo morala da uradi mnogo ranije, još na početku kampanje. On je oteo najmanje tri meseca kampanje novom kandidatu. Debata je presudila zato što je na površinu izašlo ono što oni stalno pokušavaju da kriju. On je i dalje predsednik, do januara. Istina je ono što Tramp stalno tvrdi, da Bajden nije sposoban da bude predsednik SAD. Siguran sam da je bilo krađe kad je pobedio Trampa. Udružiće se i ala i vrana protiv Trampa. Evropska unija se u ovom trenutku, pod vođstvom Bajdenove administracije, ozbiljno priprema za rat, ali ne u SAD, nego u Evropi. Njegova administracija je više tolerisala Kurtija, nego što ga je podsticala. Podsticali su ga Nemačka i Velika Britanija - poručuje Bakarec.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: